Welkom in dit historisch pand temidden van 50 ha beschermd natuurgebied. Dit voormalig jachthuis dateert van 1800 en grenst aan het Wormelaar-Dalemansbos. Vorig jaar werd de villa volledig gerenoveerd volgens de regels van de kunst en rekeninghoudend met de laatste energie- en milieueisen. De eigenaars hebben veel geïnvesteerd om van deze woning een gezellig en energiezuinig geheel te maken. Zo is de woning voorzien van super geïsoleerde muren, vloeren en dak. Er werden zonnepanelen en een warmtepomp geïnstalleerd en alle ramen zijn vervaardigd uit aluminium met hoogrendementsglas. Dit vertaalt zich in een E-pijl van maar liefst 53! Zeer energiezuinig met garantie van lage energiekosten.

Deze karaktervolle villa heeft een ware metamorfose achter de rug. Ze is met bijzonder veel oog voor kwaliteit en stijl verbouwd rekeninghoudend met authentieke elementen. Op de verdieping zijn er 4 kamers en een stijlvolle badkamer met ligbad en grote inloopdouche. Als kers op de taart vindt u op het gelijkvloers een volledig geïnstalleerde maatkeuken en een riante leefruimte met open haard. Hier klopt het plaatje. Helemaal. De woonkamer geeft meteen uit op de grote tuin van 59 are. Nog meer ruimte nodig? Op het domein staat een bijhuis in dezelfde authentieke stijl van de woning. Deze heeft al een vergunning ter uitbreiding en kan perfect dienst doen als hobbyruimte, kangoeroewoning of extra berging. Stijl, klasse en ruimte in overvloed. Net als mogelijkheden. 

Verkocht.

GEBOUWD
GEBOUWD

1800

Gerenoveerd
Gerenoveerd

2017

TERREIN
TERREIN

5900 m2

WONING
WONING

285 m2

KAMERS
KAMERS

4

BADKAMERS
BADKAMERS

1

Uitrusting

Vloerverwarming
Zonnepanelen
Watertank
Regenput
Koele berging
Kelder
Tuinhuis
Open haard

Elektrisch fornuis
Microgolfoven
Oven
Afwasmachine
Koelkast
Ligbad
Inloopdouche
Waterverzachter

Woordje van de eigenaar:

Hallo, wij zijn Marielle en Wouter. Wij zijn beiden met hart en ziel dit verbouwingsproject aangegaan maar kiezen ervoor om nu elk onze eigen weg te gaan. We zijn vooral trots met het resultaat dat we tot hiertoe geboekt hebben. Door de ruimtes helemaal open te trekken en doordacht grote glaspartijen te plaatsen hebben we de lichtinval optimaal benut. Net wat dit karaktervolle en charmante huis verdient! Wij zijn er dan ook zeker van dat de nieuwe eigenaars het verder tot in de puntjes kunnen afwerken om er een gezellige en warme thuis van te maken. 

Tot binnenkort.

CONTACTEER marielle

In de buurt

 

Dit voormalig jachthuis van weleer bevindt zich aan de rand van het Dalemansbos, beter bekend als het Wormelaarsbos. Het gebied heeft een oppervlakte van 50 ha en is tot stand gekomen als een groots, aangeplant kasteelpark van baron d’Arnethan. Sinds 2015 is het gebied eigendom van natuurpunt Vlaanderen. Dat geeft de garantie dat het natuurzone blijft en niet kan verkaveld worden. En je mag dan wel midden in de natuur wonen, afgelegen is het zeker niet. Door de ligging vlakbij de E19 ben je snel in Brussel, Mechelen of Antwerpen. Het centrum van Zemst ligt op wandelafstand van de woning en met een bloeiende middenstand voorziet deze je gemakkelijk van je dagelijkse behoeften. Kom zeker deze fantastische buurt eens verkennen en trek daarvoor gerust je wandelschoenen aan want het spreekt voor zich dat we op een van de mooiste fiets- en wandelroutes van Vlaanderen liggen. 

  Agent

  Marielle Van Vaerenbergh

  Phone Calls 015 64 84 64 Message info@hellohome.be

  Stuur een bericht naar Marielle.

  ADRES

  Kleempoelstraat 161

  1980 Zemst

  CONTACT

  015 64 84 64

  info@hellohome.be

  BEZICHTIGINGEN

  Op afspraak.

  BESCHIKBAAR

  Na verlijden van akte.

  Zelf je woning verkopen?

  Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

  Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

  bezoek Hello Home

  Powered by hellohome.be

  Slim verkopen, zonder makelaar.

  Share This